Pitt, care a câștigat nouă într-un rând duminică noaptea, deja cutremură: Nord AFC este acerbă, și-au pierdut ultimele trei jocuri acasă și joc de curse fără Bell este slabă: de data aceasta la doar 19 yds Riccardo Pratesi  @ rprat75 © Reproducerea rezervate scrie un comentariu 0      

Cassano a fost steaua cu 12 goluri si 8 pase, unul dintre cele mai bune campionate din cariera sa. Următorul sezon haosul corporative și încetarea anticipată a contractului de a doua zi după ultima tensionată Parma-Cesena și față în față cu fanii. Cassano continuă să antreneze singur și să păstreze în formă. Și cine știe Cristiano Ronaldo în ligă nu este loc pentru el.

Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

1 octombrie 2018 – Jocuri Milano Trei decis în prelungiri, cu victorii în Tennessee, Houston si Oakland, un cuplu care cunosc restaurare: succesele din New England și Green Bay. A patra duminică pulsa și nfl semnificative: după week-end doar Arizona este încă fără succes. De luni noapte va fi Denver-Kansas City.

Tom și trei pentru șantierele de 100 TD-plus pentru @ Flyguy2stackz. Liderii statistici ofensator. pic.twitter.com/fcCjDvZqW5 – New England Patriots (@Patriots) 30 septembrie 2018 NEW ENGLAND MIAMI-38-7: Nebunul din Detroit, Patriots (2-2) sunt din nou pe drumul cel bun domina Delfinii, care au fost neînvins.

Gordon a debutat, adăugând o țintă de calitate în Brady, dar diferența este New England graba pentru 175 yds, bine 102 cu înregistrarea Michel, și cu o apărare cu flori și Chung în cele din urmă trăi până la reputația francizei. Zero fosta glorie pentru Amendola, singurul eseu de vizitator este marcat de Gore la lansarea Osweiler, irelevante în cele din urmă. Brady 15-1 ca starter impotriva Miami.

TENNESSEE PHILADELPHIA-26-23: epruvetelor Eagles (2-2) continuă să recupereze bucăți, dar nu forma de sezonul trecut. Căderea Jeffery este acum scopul de a lansa un Wentz, în creștere, dar celebra adiționalla Titans (3-1), care a convertit unitatea decisivă de trei ori meci acum pe 4-a în jos. Apoi, 10 „, de la sfârșitul anului, decide lansarea cu succes a Mariota Davis.

ATLANTA-CINCINNATI 36-37: Dalton completa de două ori pe 4-a în unități disperare și apoi, cu 7 „pentru a juca, adversarul este verde în zona de capăt pentru obiectivul care este de a depăși și de a câștiga Bengals (3 -1), la începutul sezonului revelație. Vătămarea gravă a unei alte TE Eifert (glezna dreapta fracturat) încă temperează bucuria de Cincy.

Falcons (1-3) probleme: plătesc leziuni defensive și a pierdut al doilea joc într-un rând, care sunt dotate cu un Ryan de la cel puțin 350 yds lansat, marcat 3 goluri, nici o interceptare imediat. SIX PENTRU MITCH #DaBears #HaveADay #TBvsCHI pic.twitter.com/DxwTiDH1Vi – NFL (@NFL) 30 septembrie 2018 alte jocuri – Green Bay copleseste Buffalo 22-0. După Blitz Minneapolis, Bills (1-3) sunt aduse pe pământ de 7 saci suferite de Packers (2-1-1).

Prima victorie la 0 decât în ​​verde începând cu 31 octombrie 2010. Dallas (2-2) Detroit 26-24 ori cu o lovitură de la capătul de 38 yds Maher. Elliott domină producând totale 240 yds, Lions (1-3) sunt notate pentru grilele odioase ochiurilor chiar mai mult decât pentru prizele de test Tate.

Chicago dezintegrează Tampa Bay (2-2) 48-10. De Bucs confirma titularul Fitzpatrick, cu Winston, care ia locul de la începutul reprizei a doua, dar Bears apărare (3-1) nu face nici o diferență anulată. QB care ia etapa este Trubisky, care aruncă pentru 6 goluri, un record franciza.

Houston a câștigat prima cursă din sezonul, 37-34 la Indianapolis (1-3) datorită cadou Antrenorul Reich, probabil, de economisire modalitate de a conecta O „Brien. În plus Colts joacă și nu convertiți în jos, pe un 4-a lor 43 yds, cu 24 „pentru a juca, atunci când ar fi fost asigurat un punt cu egale. Punctual apoi vine decisiv adversar câmp gol, Fairbairn. Vinatieri, 45, marchează cariera de fotbal numărul 566, înregistrează tot timpul, depășind Morten Andersen.

Jacksonville (3-1) mishandles New York Jets (1-3). Fournette parte, dar nu termina cursa. Basta și avansuri apărarea Jaguar, care torturează Darnold, a abandonat jocul de funcționare. Seattle (2-2) a câștigat 20-17 din Glendale Arizona prin fotbal de la 52 yds Janikowski la sfârșitul anului.

Bună prima pornire Rosen, un picior rupt pentru Earl Thomas, care efectuează apoi cu degetul pe plan secundar său, ultimul capitol al disputei contractului. New Orleans (3-1) a câștigat la Giants casa (1-3) 33-18 134 yds pe teren la sol, cu 3 eseuri pentru o Kamara incontrolabil. Los Angeles Chargers (2-2) au un timp mai greu decât era de așteptat să prevaleze 29-27 la San Francisco (1-3) orfan răniți Garoppolo.

Interceptarea Beathard în cele din urmă face diferența. Oakland ofera prima victorie a anului în Antrenorul Gruden revenire Cleveland (1-2-1), cu obiectivul lui Cook la 30 „de la capăt și conversie cu 2 puncte Nelson. Primul titular al Mayfield se transformă în insulta atunci când într-o bucătăreasă în plus și Lynch se revarsă încă o dată, până când calciul 45-42 de McCrane de la 29 yds. În victoria duminică noaptea Baltimore (3-1), 26-14 din Pittsburgh cu un test super-defensiv, care vă permite să întrerupă seria de trei infrangeri la rand cu Steelers (1-2-1). Pitt, care a câștigat nouă într-un rând duminică noaptea, deja cutremură: Nord AFC este acerbă, și-au pierdut ultimele trei jocuri acasă și joc de curse fără Bell este slabă: de data aceasta la doar 19 yds Riccardo Pratesi  @ rprat75 © Reproducerea rezervate scrie un comentariu

Douăzeci și unu august 2016 – Rio de Janeiro (Bra) Neymar in seara asta a strigat și a zâmbit. La momentul decisiv pedepsei, după joc în domeniu, printre oameni. Brazilianul TV a pus un microfon sub cap și Ney a spus ceea ce a simțit, el a vorbit despre referințele sale: „Dumnezeu, familie, prieteni. Am fost criticat, dar am răspuns cu fotbal. Și „unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea”. Apoi fraza surpriza: „Am vorbit cu familia mea și am decis:.

De acum nu voi mai fi căpitanul Braziliei“ CAFEAUA DE MICALE – Cu privire la C.T. Rogerio Micale a vorbit mai mult, la o conferință de presă, dar a fost la fel de confuz: „Cum mă simt? Este un amestec de sentimente.

Ele sunt euforic, a făcut ceea ce a fost preparat. Sunt foarte fericit. Există mândrie în schimbul de acest aur cu Neymar.

El este o referință pentru fotbalul nostru și rigorile Lovi foarte bine, la fel ca toți ceilalți. ” Apoi, problema benzii, una dintre temele de seara: „Am decis că ar fi căpitanul acestei echipe, se pare cea mai potrivita persoana. Este un lider și a demonstrat maturitate. Cred că e nobil de el să părăsească Tite (The C.T.

Selecao) decizia privind căpitanul. ” În următoarele luni, cu toate acestea, o mare incertitudine lui. Olympic merge în vacanță timp de patru ani și Micale … cine știe: „Nu știu ce va fi viitorul meu, voi continua să lucreze. Este un motiv de mândrie pentru echipa națională și poporul brazilian.

Faza de Brazilia vs. Germania a trecut, ne putem uita spre viitor cu mai multă mândrie, avem un mare potențial. Aici a trebuit să răspundă la oameni, spunând ceva pentru comunitate de fotbal. Am făcut-o.

Acum, dacă pot, voi primi o cafea. ” Jocurile Olimpice, bucuria Rio după pedeapsa câștigătoare în satul Brazilia Hrubesch – Hrubesch, C.T. Germană, a fost cu greu mai puțin trist. El a pierdut, dar după ea ultima lună a fost încă de construcții: „Sunt mândru de băieții mei, i-am spus tuturor. Am zâmbet oricum.

Jocurile sunt mari, experiența de la Village a fost fantastic. Este „a fost un vis devenit realitate, am purta cu mine. Rămâi aici a fost foarte frumos “. Apoi, fraza-cheie, care într-un fel să-l leagă la Micale: „Acum este momentul pentru a lasa un nou antrenor, să vedem ce se întâmplă.“ Jocurile Olimpice germane în patru ani va avea un nou crescător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *